1:a Advent!

 
Idag har vi advent, solsken o julskyltning/julmarknad! Meddelade i fredax kväll, via FB, att veckan varit den bästa hittills sedan domen om tumör i slutet av maj o cancerbeskedet i början av juni. På Luciadagen är det ett halvår sedan operationen o det återstår 8 v med 4 behandlingar. Nästa vecka behandling på mån- o tisdag! Vila på onsdag. 
 
Veckan som gick har jag känt mig friskare än på länge o upplevt en inte lika uttalad trötthet som tidigare! Har faktiskt varit produktiv o varit på chefsforum o förstärkt OLG o hjälpt TC kollegan m PUM-A uppföljning! 
Måndagskvällen god mat tillsammans med TC-kollegor på Kött o Bar o tisdagskvällen julbord med teamet o respektive på Halltorp! Har inte haft tid att fokusera på sjukdom o behandling vilket har varit stärkande! 
 
Har haft besök av kollegor på stationen som gav energi, möten på centralorten som oxå gav energi men dessvärre möten m andra kollegor som tog energi.......jämvikt?
 
Barn o barnbarn ger energi men dessvärre är vi inne i en förkylnings- o virusperiod m olika sjukdomar o det funkar inte så bra ihop m mitt taskiga immunförsvar! Man måste chansa ibland! ;)
 
Idag fick vi en härlig frukost bestående av åtskilliga sorters surdegsbröd som Annelie o hennes systrar o mor var o bakade på Solhaga bageri i Falkenberg igår! Jättegoda skinkmackor såhär på 1:a advent! 
 
Dagen fortsätter med advents-/julpyntning o lite pyssel o knåp o sedan en runda på samhället o dess julskyltning/julmarknad. Avslutas med gröt o skinkmacka o glögg o lussekatt framför brasan på E Street.
 
I morgon dax för behandling nr 8 (9) på cytostatikamottagningen i Kalmar. Hoppas den tar bra denna vecka, förra behandlingen blev ett bakslag av massiv trötthet o syn- o balansrubbningar! Nerförsbacke ända in i kaklet....?
Ska träffa min C, Ann Å, på mottagningen i morgon, hon har samma tid som jag. Märkligt att två i vår TC-grupp råkar ut för samma elände under samma tid även om hon har en sju resor djävligare situation än jag! 
 
Framåt i advent med hög julstämning!
 
Klart slut, hoppfull snut!